Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Το συνεργείο μας “Express Cleaning Services” Π. Θεοδωρακόπουλος ιδρύθηκε το 2011 και αποτελεί την συνέχεια της εταιρίας “ΕXPRESS” K. Θεοδωρακόπουλος που ιδρύθηκε το 1974, αποτελώντας μία από τις πρώτες εταιρείες στον χώρο του καθαρισμού.

Στην αρχή η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας ήταν η παροχή υπηρεσιών καθαρισμού υαλοπινάκων κτιρίων και καταστημάτων. Με το πέρασμα του χρόνου και απαντώντας στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, η εταιρεία σιγά και μεθοδικά δραστηριοποιήθηκε σε ένα ευρύτερο φάσμα παροχής υπηρεσιών καθαρισμού.
Στα τόσα χρόνια και παρά το μικρό της μέγεθος, έχει καταφέρει να συνάψει κορυφαίες συνεργασίες με οργανισμούς, κατασκευαστικές εταιρείες κ.α.
Ο καθαρισμός τζαμιών και υαλοπινάκων κτιρίων συνεχίζει να αποτελεί την εξειδίκευση του συνεργείου και είναι η υπηρεσία που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Σημαντική στιγμή ωστόσο για την εταιρεία ήταν η βράβευση από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, για την πατέντα που δημιούργησε στον τομέα καθαρισμού υαλοπινάκων σε μεγάλο ύψος με την σχεδίαση βάσεων που εξυπηρετούσαν τον σκοπό αυτό.
Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση και σαν εφόδιο τα τόσα χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, το συνεργείο μας ανανεωμένο, με πιο σύγχρονα και εξελιγμένα μέσα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής, έχει σκοπό να παρέχει όσο το δυνατόν πιο ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού, τόσο σε εταιρείες όσο και σε ιδιώτες.

 

Πρωταρχικός μας σκοπός είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η σύναψη μιας φερέγγυας και ειλικρινής συνεργασίας.
 


 

T. 2106131556, 2111847035  K. 6932358172, 6936131556
Βρισκόμαστε Σπερχειού 14, Πεντέλη, Αθήνα
email . info@expressclean.gr & expresstheod@gmail.com

 

Express Cleaning Service

Express Cleaning Service

Το συνεργείο μας "EXPRESS CLEANING SERVICE" Π. Θεοδωρακόπουλος ιδρύθηκε το 2011 και αποτελεί τη συνέχεια της εταιρείας EXPRESS Κ. Θεοδωρακόπουλος που ιδρύθηκε το 1974, αποτελώντας ένα από τα παλαιότερα συνεργεία στο χώρο του καθαρισμού. Επικοινωνήστ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ