ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

Express Cleaning Service
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 


Σας δίνουμε την δυνατότητα να ενοικιάσετε μια κρεμαστή πλατφόρμα για να εκτελέσετε εργασίες σε ύψος χωρίς χρήση σκαλωσιάς ή γερανοφόρου οχήματος.
 

Το σύστημα αποτελείται από μία βάση κρέμασης στο δώμα του κτιρίου και την κρεμαστή πλατφόρμα για ένα ατόμου που μπορεί να εκτελέσει εργασία.
Το σύστημα αποτελεί ιδανική λύση για εργασίες σε προσόψεις κτιρίων και πολυκατοικιών όπως ελαιοχρωματισμοί, μερεμέτια κ.α

 

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει να κανονιστεί ραντεβού για την αυτοψία του χώρου από άτομο του συνεργείου μας και ενημέρωση του για το είδος των εργασιών που θα εκτελεστούν ώστε να κριθεί αν το σύστημα είναι επαρκές και ασφαλές για την εκτέλεση των εργασιών.
 

Το συνεργείο μας καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών διαθέτει στο άτομο που θα εργαστεί, τον απαραίτητο ατομικό εξοπλισμό ασφαλείας, ενημερώνει αλλά και παρακολουθεί την όλη διαδικασία για λόγους ασφαλείας αλλά και σωστής χρήσης της κρεμαστής πλατφόρμας.
 

Με την χρήση του συγκεκριμένου συστήματος το ίδιο το συνεργείο μας είναι σε θέση να σας προσφέρει εργασίες στεγανοποιήσεων σε υαλοπίνακες καθώς και εργασίες ορθομαρμαρώσεων με βίδες σε προσόψεις κτιρίων και πολυκατοικιών.
 


Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δοθούν όλες οι λεπτομέρειες και να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.